Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Aktuális

2019.-szeptember200-1.jpg

 

 

2019.-augusztus.jpg


Szakemberek segítik Sényő lakosságát

Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program támogatásával megvalósuló „Biztos Kezdet Gyerekház Sényőn” tárgyú projekt keretében 2022. májusáig kérhetik a szakemberek segítségét a sényői lakosok.

A közeljövőben induló tanácsadások:

Pszichológus, fejlesztő pedagógus és munkaerő-piaci tanácsadás

Mindhárom területen összesen 3*46 alkalommal vehetik igénybe a szakemberek segítségét (2*45 perc/alkalom időkeretben), egyéni konzultációs lehetőség biztosítása mellett az eltérő fejlődésű gyerekek, szülők és családok, illetve a munkaerő-piacon tájékozódni vágyó lakosok, előre egyeztetett időpontokban.

Szülésre felkészítő csoportos tanácsadás

Évente 6 alkalommal (összesen 24 alkalommal, 1,5 óra/alkalom időtartamban) szülésre felkészítő tanfolyam indul, a gyermeket váró leendő szülők részére a területen dolgozó védőnők vezetésével. A tanfolyam célja, hogy segítséget nyújtson a helyes szülői gyakorlat kialakításában, információt adjon a várandósság időszakáról, valamint a szülés folyamatáról és az újszülött ellátásáról.

Szülő Akadémia az egészséges életmód, gazdálkodási – háztartási ismeretek, valamint korszerű gyermeknevelési alapelvek bemutatása

Foglalkozássorozat indul az adott tématerülethez leginkább értő helyi szakemberek és meghívott előadók bevonásával összesen 46 alkalommal.

A tanácsadások időpontjáról és a jelentkezés feltételeiről Lippai Adrien szakmai vezető ad bővebb információt. Telefon: +36 30 6240 200